THE ORIGINAL GERMAN (GERMANIC) SCIENCE

NUMEROLOGICS

Science about numbers     (this article is password protected)

Analogni sat i podjela vremena     Croatian → translate (choose language)

Klasičan analogni sat prikazuje krug podijeljen na jednake dijelove – dijeli Sferu po točno određenom principu + neprekidno kruženje (mehanizam Svemira). Tvorci satova raspolagali su ogromnim znanjem, baratali su informacijama o samoj bazi univerzumskog mehanizma što im je omogućilo da zagospodare određenim prostorom, odnosno da onima koji to znanje nemaju nametnu normu koja se zove vrijeme. Svi u normi VRIJEME nisu u SADA, samim tim nisu u kontaktu sa Znanjem i lako su podložni manipulaciji. Doslovno su postali strojevi za proizvodnju energije u određenom vremenu. Ta iluzija koja je istina je razlog tako drastično skračenom ljudskom životu. Čovjek se mjeri prema radu obavljenom u isječku vremenu. Čovjek prolazi kroz isječke nemajući pojma o cjelini. Vrijeme je omogućilo upravljanje i kontrolu. Kada se rodiš, rodiš se u isječku Sfere, kroz život ideš kroz isječke Sfere (toliko isječaka svaki dan, škola, vrijeme hranjenja, spavanja, u sportu se mjeri tvoja sposobost u isječku vremena, …, potpuni nedostatak izvornog pulsa Sfere). I na kraju, ti nisi Sfera, a trebao bi biti. Ti si isječak Sfere i kao takav ne možeš biti cjelina (OMANU).

Quantum clock     www.ommiissww.com/ommiiss

Brojevi govore Svemirsku tehnologiju     Croatian → translate (choose language)

Svemir nije kaos. Niti je nastao iz kaosa. Svemir je napravljen precizno, matematički pravilno, prema savršenoj sfernoj geometriji. Brojevi su dobiveni proučavanjem Svemira, a ne nekim dogovorom tamo davno.

Svemir je Sfera. Sva tijela u Svemiru su sferična. Sat, jedan običan sat koji nam pokazuje vrijeme dokaz je da je Zemlja sfera i da se kreće u Sferi, a dokaz je i neprekidne vrtnje. Iako se svaki dan vrti u istom smjeru i prolazi isti put, nikad nije isti dan niti se ponavlja nešto je već bilo.

Dokaze o pravilnosti Svemira prikazat ćemo na krugu koji simbolizira Sferu. Postoji samo 9 brojeva (1,2,3,4,5,6,7,8,9) i izvorni broj koji je nula (0) koji je zapravo Sfera iz koje sve izvire. 9 osnovnih brojeva možemo skratiti na samo 3 broja: 3, 6 i 9 koji čine bazu za izgradnju čitavog Svemira i svih njegovih principa. Promatranjem brojeva poredanih po Sferi vidimo zakonitosti po kojima se brojevi ponavljaju. Samo s 9 brojeva piše se i gradi čitavo postojanje od prapočetka do budućnosti. I sve to se događa po točno određenom Zakonu i Pravilima. To znači da beskonačnost nije nešto neodređeno, nerazumljivo i nepredvidivo. Nerazumljivo je samo kada vlada doba neznanja, a mi nažalost živimo u takvom dobu.

Prikaz brojeva u Sferi:

Iz sheme se vidi da su ključni brojevi 3, 6 i 9. 9 je vrh Piramide i sinteza svih brojeva. Znanje o ova tri broja je ključno za arhitekturu, design, umjetnost, zdravlje, … Ljudsko tijelo je građeno po toj pravilnosti. Razumijevanje fizike, metafizike, astrofizike ovisi o shvaćanju odnosa brojeva i baze po kojoj se sve gradi i kreće. Bazu čine 3 – 6 – 9. Promatranjem pravila 3 – 6 – 9 možemo odrediti konstantu (Phi) – ta konstanta ne bi nikako trebala biti iracionalni broj kako učimo već jedan cijeli broj, a to je broj 9. Konstanta iznosi 1,62 što je zapravo 9. Beskonačan niz ne znači iracionalo, već znači da je u konstantnoj rotaciji. To su različite stvari i ne bi ih trebalo uspoređivati. Nedokućivi Zlatni rez nije u cijepanju, već u spajanju. Ta “božanska” proporcija ili zlatna sredina ne  može biti neodređena ili nedostižna na način na koji ga komplicira ljudski mozak. Phi mora biti lagano dostupan i primjenjiv jer je jedini poželjni i ispravan oblik.

Sfera, kao savršen oblik, punog promjera 360°, kada ga dijelimo na jednake dijelve vidimo se se pravilno pojavljuje niz: 3 – 6 – 9 (shema dolje):

9 je cjelina, 3 i 6 su gradivne jedinice cjeline.

OM (ANU)     Croatian → translate (choose language)

O – redoslijed u abecedi 15 
M – 13
------------------------------------------
15 + 13 = 28 = 10 = 1

A – 1
N – 14
U – 22
------------------------------------------
1 + 14 + 22 = 37 = 10 = 1

OMANU u sebi sadrži 2 puta kompletan sistem i broj 1.
1 predstavlja prvog iz Centra (0)

Shematski prikaz OM

Nula (0) je i Centar i sav Prostor koji je iz njega proizašao. Runa Man predstavlja pola HAGALA, odnosno kompletnu kreaciju. Kompletna kreacija se preslikava vertikalno (po nultoj osi) i tako nastaje oblik koji poznajemo kao Hagal. To spada u Zakon – kao unutra tako i vani, kako gore, tako i dolje, …
MAN je Inteligencija u koju je ugrađen sam Kreator. MAN je Čovjek.
Zato je OM Zvuk Stvaranja.

Vrijeme unutar Sfere     Croatian → translate (choose language)

Kako teče vrijeme unutar Sfere? Ne teče. Ono je vječna Vrtnja, Puls koji je SADA. Vrijeme je izmišljena i nametnuta pojava koja ima svrhu ograničavati i kontrolirati energiju. Kada pogledamo sat, koji je krug s kazaljkama, kazaljke su pričvršćene u centru kruga, svojim kretanjem ograničavaju pojedine dijelove kruga označujući vrijeme unutar jednog dana. U tome je stvar – ti si u trenutku vremena nesvjestan vječnog postojanja i to je tvoj zid. Ne možeš kroz njega. Ne znaš što je u sljedećem segmenutu kruga i zato se opravdano kaže da živiš nesvjestan života i prostora. Ti si komadić kruga u linearno postavljenom toku. To nije Svemir. To nije Sloboda.

Izvorište brojeva     Croatian → translate (choose language)

U ovom sistemu nula (0) se promatra kao ništa, a nula je izvorište iz kojeg se šire svi brojevi. Ona je polazište. Gledano kroz Sferu, ta 0 je Centar iz kojeg nastaje sve što postoji. Nulta točka ne nosi bez razloga taj naziv – nulta.
Jedan cijeli system napravljen je iz Centra i 9 brojeva. Raspored brojeva po Sferi, nihova povezanost i odnosi te povezanost s Centrom daje idealne oblike i kuteve. To je Phi design. Promatranjem Sfere nastale su idealne mjere za Piramidu, idealan kut gradnje.
PIRAMIDA:  spajanjem 3 – 6 – 9 unutar Sfere dobiva se idealna stranica i kut spajanja Piramide. Baza se izračunava iz toga. Svi kutevi su isti i Piramida mora biti pravilna četverostrana kako bi mogla besprijekorno provoditi vertikalnu silu Sfere. Tako se održava Polje Nulte točke na prostoru, tj. Polje se instalira i širi kroz idealnu građevinu.

skica:

... (this article is password protected)

Brojevi i odnos planeta u Svemiru     Croatian → translate (choose language)

U Sunčevom, heliocentričnom sistemu mora biti 9 + 1(0) – 9 planeta oko Sunca. Zapravo, to je svemirski system koji vrijedi uvijek. Iz tog razloga izbacivati 9-ti planet nije mudro za Znanost. Pluton mora biti najmanja planeta jer ona je 9 (u njoj su kompresirane 3. i 6. planeta). Bazu našeg Sunčevog sistema čine: Zemlja – Saturn – Pluton.

Promatranjem Sistema Svemira, vidi se da je Svemir Sfera sačinjena od bezbroj (beskonačno) manjih Sfera te da se sve Sfere kreću prema Zakonu. Prema principima Phi nema prostora razmišljati o devijaciji ili nepravilnosti oblika – zato su svemirska tijela pravilne Sfere od 360°. Prema tome, godina nikako ne bi trebala trajati 365 dana nego 360. Isto tako, ako smo u sistemu 9+1(0), zašto nam je godina podijeljena na 12 mjeseci?  Odgovor je možda u tome što se sve mjeri prema mjesečevim mjenama, a Mjesec je umjetno stvoreno tijelo. Mjesečeve mjene su nametnuti ritam koji radi u devijaciji Sfere.

Kada se promatra naš Sunčev sistem, i kada se uzmu u obzir kretanja i pojavljivanja planeta, pa kada se povuče linija između planeta koje čine bazu sistema, tada se dolazi do zaključka o postojanju paralelnih stvarnosti. Gledanjem dobivene slike, nedostaje druga, zrcalna polovica da bi se vidjela cjelina.

Numerologija Piramide – poravnanje Svemira                                                                                                 Croatian → translate (choose language)

Piramide u sebi sadrže sve planete i samo “Srce”, Centar koji je ishodište Energije Polja Nulte točke. Kada Faraon boravi u Srcu Piramide, ostvaruje svoj najveži Energetski potencijal koji Tijelo može sprovesti, a to je Apsolutna Volja.
Piramide nisu građene samo na Zemlji. Ima ih na svim planetama Sunčevog sistema.  Sve Piramide su orijentirane tako da izgledaju usklađeno s Orionskim sistemom. Razlog je da blokiraju prodor nehumaonoidne, agresivne vrste na planetu. Zatvaraju crvotočinu. Piramide imaju međuplanetarnu funkciju održavanja Plazme Nulte točke i sačuvanja Ljudskog Tijela i resursa.

Skica prikazuje sve:

... (this article is password protected)

The perfect number – the true PHI      (this article is password protected)

Copyright © Spherein. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.